Lucifer Säsong 5b

Ja, du läste rätt, snart kommer resten av den femte säsongen av serien som porträtterar vår favorit djävul och detta när han vandrar på jorden. Inte minst så befinner han sig i Los Angeles och vi får följa honom, se hans liv i den stora staden. Det är en serie som nästan inte fick fortsätta men som tack vare Netflix fick flera säsonger till. Det denna artikel dock vill tala om är att den nya fortsättningen på säsong fem av serien nu har fått ett datum när den kommer att släppas, artikeln kommer också att tala om vad som hänt hittils.

Datum för släpp av fortsättningen

Det datum som är satt för fortsättningen är 28:e maj och det är alltså så att seriens femte säsong har delats upp i två delar. Detta på grund av pandemin, skådespelarna och alla andra bakom kulisserna som arbetat med serien har (precis som med många andra serier) varit tvungna att pausa inspelningen av serien. Vi har också fått reda på att det kommer en sista och sjätte säsong av serien. Ett tips när man tittar på Lucifer och njuter av den nya säsongen som kommer är att också njuta av HelloFresh och färska varor.

Om man ser fram emot serien och vill veta mer så kan man bege sig till Dns hemsida om tv-serier , de har massor med information om detta. Även om ni har en del information om olika tv-serier.

Slutligen kommer här en kort sammanfattning av vad som hänt så här långt i serien. I första säsongen träffas Lucifer och Chloe. Vi får också träffa Chloes exmake, terapeuten Linda och Lucifers två närmaste, brorn Amenadiel och demonen Maze. Längre fram avslöjas vem Lucifer är för allt fler. Det leder till intriger och när vi lämnar i säsong 5a så kom självaste Gud och avbröt ett bråk mellan tre av hans söner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *