Anslut dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom allt om tv idag! Aldrig mer behöver du vara den personen i gänget som inte har koll på vad som har skett inom TV och filmer.

Tycker du om vår hemsida och vårt innehåll? Då är vårt nyhetsbrev något för dig! Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev ser du till att du alltid har stenkoll på allt som sker inom TV. Vår redaktion skriver både bloggar och artiklar om olika intressanta ämnen. Exempelvis så bloggar vi regelbundet om både filmer och TV fans. Dessutom så lanserar vi med jämna mellanrum intressanta artiklar. Det kan handla om de bästa TV serierna just nu, en nostalgisk resa till en filmklassiker. Men även ingående artiklar såsom om skådespelare och intressant fakta om filmer.

Vårt innehåll uppdateras frekvent. Du får aldrig samma nyheter och information vid varje nyhetsbrev. Det innebär att du kan se fram emot nya, spännande nyhetsbrev varje gång vi skickar ut dem.

Hur ansluter jag till nyhetsbrevet?

Att ansluta sig till vårt nyhetsbrev är super enkelt, och går på ett snabbt klicktryck. Vi behöver endast några kontaktuppgifter ifrån dig. Det är viktigt att poängtera att prenumerationen är kostnadsfri. När vi har mottagit din registration så kommer vi skicka ut det kommande nyhetsbrevet så snart som möjligt till din e-mail. Om du mot all förmodan önskar att avsluta prenumerationen så kan du naturligtvis göra det snabbt och enkelt!

Annan viktigt information

När du anmäler dig som prenumerant för vårt nyhetsbrev så samtycker du att dina personuppgifter registreras och behandlas av oss. Vi tar ett stort ansvar över dina personuppgifter och hanterar dem enligt GDPR-regler.