Om oss på Alltomtv.se

Vi på Alltomtv.se är en webbsida och blogg som skriver om allt om film och TV! Som ett centrum för filmentusiaster kan du hos oss alltid läsa de senaste nyheterna inom filmer och TV, oavsett om det handlar om program, serier, dokumentärer, eller såpor: när serien du följer har en ny säsong på väg hör du det först hos oss.

Vi rapporterar också om allt om bakgrunden och produktionen för dessa, och allt det runt om kring: läs om stora film- och TV-priser såsom Oscarsgalan eller Emmypriset, och senaste nytt kring skådespelarna, regissörerna, manusförfattarna och övriga kreatörer bakom dina favoriter, såväl framför som bakom kameran. För att hålla dig uppdaterad på allt som händer så kan du även följa vårt nyhetsbrev.

Inte bara nyhetera

Utöver våra rena nyheter och uppdateringar i film- och TV-världen hittar du här hos oss även artiklar som lyfter fram kul och intressant fakta som du kanske inte kände till om dina favoritfilmer och TV-serier samt deras produktion: vi siktar på att vara en resurs och informationskälla för dig som film- och seriefan, som samtidigt är underhållande och ger dig insikt i mediet och industrin. Diskutera också film, TV, cinematografi, skådespelare med mera på vårt forum för alla ni som älskar film och TV.