Allt om Familjen Bridgerton

Familjen Bridgerton är en serie som fått stor uppmärksamhet. Bland annat är det en av de mest populära TV-serierna i Sverige på Netflix just nu. Men vad handlar serien om och vilka är skådespelarna?

Vart kan jag se tv-serien?

Det är en Netflix serie som exklusivt visas på denna streaming plattform. För att skapa ett Netflix konto bör du använda ett av dina bästa kreditkort för att undvika problem med registreringen.

En dramaserie baserad på Julia Quinns romaner

Denna populära amerikanska dramaserie är skapad av Chris Van Dusen och producerad av Shonda Rhimes. Själva serien är baserad på Julia Quinns bästsäljande romaner och utspelar sig i Regency, London i början av 1800-talet. I serien står den kraftfulla Familjen Bridgerton i centrum i en överdådig värld fylld av regler och dramatiska maktkamper. Familjen består av åtta sammansvetsade syskon som är på ständig jakt efter romantik, kärlek och äventyr. De besöker överdådiga balar för att hitta kärleken, men framför allt för att säkra familjens sociala ställning och ekonomi.

Vilka är skådespelarna i tv-serien?

Det finns en rad av bekanta ansikten i serien. Först och främst står Julie Andrews, även är känd i klassiska filmer såsom ”Mary Poppins” och ”Sound of Music” för den anonyma berättarrösten lady Whisteldown. Men bakom Familjen Bridgerton hittar vi andra bekanta skådespelare:

* Daphne Bridgerton spelas av Phoebe Dynevor

* Anthony Bridgerton spelas av Jonathan Bailey

* Luke Newton spelar Colin Bridgerton

* Claudia Jessie spelar Eloise Bridgerton

* Ruth Gemmell spelar Lady Violet Bridgerton

* Luke Thompson spelar Benedict Bridgerton

* Ruby Stokes spelar Francesca Bridgerton

* Will Tilston spelar Gregory Bridgerton

* Florence Hunt spelar Hyacinth Bridgerton

Blir det en till säsong av tv-serien?

Netflix har ännu inte bekräftat om det blir en till säsong av Familjer Bridgerton. Men med tanke på att den har slagit tittarrekord så är det en stor möjlighet att det blir en andra säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *